garantie

Garantie via Autotrust

Wij verkopen auto's door heel Nederland en daarom maken wij gebruik van de uitstekende garantiediensten van Autotrust. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat u uw auto bij een defect niet bij ons hoeft te laten maken maar gewoon naar uw eigen autobedrijf in uw eigen woonplaats kunt gaan.

 

AFSLUITEN

Als u een auto koopt bij ons, kunt u direct uw garantie afsluiten bij Autotrust. Aan hand van het merk, het type, het bouwjaar en de kilometerstand wordt door Autotrust een premie berekend via een online module. Met het afsluiten van de overeenkomst met Autotrust bent u verzekerd voor uw garantie voor de afgesproken looptijd. Er zijn verschillende looptijden mogelijk, zelfs tot 24 maanden!

 

WERKWIJZE

Mocht er binnen de looptijd van de garantie een defect ontstaan aan uw auto, dan neemt u contact op met Autotrust en kunt u met hen overleggen waar u uw auto het liefst gerepareerd wilt laten worden. Autotrust handelt dan de verdere administratieve handelingen af met uw garagebedrijf naar voorkeur.

Nationale Auto Pas (NAP)

Wij vinden het van het grootste belang dat de afgelezen kilometerstand van de auto overeenkomt met de werkelijk gereden kilometers. Dankzij de Nationale Auto Pas hebben wij inzicht in de werkelijk gereden kilometers en kunnen hierdoor controleren of de kilometerstand inderdaad juist is.

 

Allround Autobedrijf

Heeft u vragen over een occasion of wilt u een grote of kleine onderhoudsbeurt uit laten voeren, of moet uw auto APK gekeurd worden? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te spreken. Wij staan u graag te woord!